2009/11/05

Divatszínek

Van egy jópofa gyöngyrendelős, mintásmindenfélés oldal, ahogy már tavaly is lecsekkoltam a szezon aktuális divatszíneit. Ma éppen megint arra jártam, és gondoltam megnézem, mit az idei tél divatja! Érdekes módon a legtöbb aktuális kedvenc színem közöttük van:D Megmutatom nektek is:




Általában egyébként nem követem a divatot, általában olyan ruhákat veszek fel, amik tetszenek, függetlenül az akutális divattól (általában egyszínű, nem mintás dolgokat, amik kb megfizethetőek, viszont jó lehet őket ékszerekkel kombinálni). De volt már például olyan, hogy egy szín, például a lila nagyon felkapott lett, és még akkor is ha először nagyon nem tetszett, végül mégis beleszerelmesedtem. Vajon hogy csinálják??:D És legfőképpen ki csinálja? Vajon a szupermenő designerek összeülnek és eldöntik, hogy na akkor holnaptól a lila lesz a divat:D És azután mindenki az ő kedvük szerint öltözködik, mert másféle színű ruhát szinte nem is lehet kapni...lehet hogy én is csak kényszerből szeretek bele abba a bizonyos színbe?? A lilát egyébként azóta is szeretem:)

A jövő évi divatszínek is megtalálhatóak ITT! Egyelőre abszolút nem vagyok kibékülve a tavaszi pasztellszínekkel, de gyanítom hogy ez tavaszra megváltozik:D:D

7 megjegyzés:

KissBeads írta...

Szia Babra :) Ez jopofa kis iromany, mar en is gondolkodtam ezen egy parszor. Lattad esetleg a "The Devil wears Prada" cimu filmet Meryl Streep-el? (Sajnos nem tudom magyarul hogyan forditottak a film cimet)Ha esetleg nem, nezd meg, talan kapsz valaszt a kerdesedre :) Egyebkent en is mindig azt hordom ami a szememnek kedvez, kellemes viselet, es nem azt amit a divat diktal, de persze valtozik az ember izlese is, es azert mindig valahogy megkivantatjak az "aktualist" egy kicsit. Nekem a tavaszi szinek kozul nagyon tetszik a Guava, Bermuda Blue, es a Geranium :) A nappalim fala meg majdnem total egyezik a Fairway szinnel :)

t®eb♥®etta írta...

Nagyon tetszenek a munkáid!Már régebben is összefutottam az oldaladdal, akkor is elvoltam ájulva:)

Babra írta...

Egész egyszerűen "Az ördög Pradat visel" a címe, és pedig láttam (vagy legalábbis egy nagy részét) szinte semmire nem emléxem belőle:D Biztos közben gyöngyöt fűztem, hehe:) Megnéztem a színeket amit mondtál, ezek nekem is tetszenek, most tervezek is ilyen pink, türkiz, ezüst valamit talán egy kis lilával megspékelve:)
A fairway meg tuti jól mutat nagyobb felületen is, olyan nyugtató színe van nem??:)

@treboretta: köszi!:)

Babra írta...

Meg nekem most marhára tetszik a jövő tavasziból az ochre! Vettem is már olyasmi színű gyöngyöt:D

KissBeads írta...

Nekem is tecc az ochre :) Meg azert van egy par ami nagyon szep. Nekem a "Mint Mochito" is nagyon tetszik, de eddig sosem vettem olyan szinu gyongyot, mert valahogy nem tudom elkepzelni mit fuzzek belole. En eleg csirke vagyok a szinekkel. Mostanaban kezdtem megeroszakolni magam, hogy ne csak fold szineket, bronzos, zoldes, ezustos szineket hasznaljak allandoan. Nem ecceru. Tegnap vettem egy salat, annyira bele vagyok szeretve, es kepzeld szines es mintas, pont olyan, amit altalaban meg sem vennek hihi... A filmben egyebkent van egy resz amikor a titkarno csajszi (még az atalakulas elott) kirohogi oket mikor nem tudnak valasztani ket turkiz szinu ov kozott, merthogy szerinte tok egyformak (mellesleg megjegyzem szerintem is azok voltak). Na annal a jelenetnel kicsit kiosztja a csajszit a Meryl Streep, es ad egy kis izelitot arrol ahogyan a divat kivalasztasa tortenik...nna ezt jol megfogalmaztam

Babra írta...

Nem is hiszem, hogy csirke lennél:) Meg is kell néznem a blogodon!
Egyébként én meg pont most akarok földszínekből láncot csinálni, mert én meg mindig ilyen harsány színeket használok:) Amiket egyébként tök szeretek!

Na a filmből meg majd nézek valami youtube videót, hátha pont fenn van ez a rész:)

KissBeads írta...

Hehehe....ez a mai vilag keremszepen...me tube You Tube we tube hihi