2010/02/23

Újdonságok, apróságok és egyebek:)

Sokmindent hoztam most, nem is tudom hol kezdjem:) A bőség zavara...

Itt van példálul ez a gyűrű:Már nagyon régóta megvan. A lényege, hogy ha van egy ilyen fém bizgentyűd, korlátlan számű gyűrűt csinálhatsz:) A kaucsuk szinte mindenféle színben kapható és nagyon olcsó, az meg hogy bogyóval, vagy óriás csiszoltgyönggyel vagy más apróságokkal díszíted, az télleg csak rajtad áll:) Nekem van még zöld, és barna is!


Más: van egy horgirendim. A hétvégén a folyamatos horgolás a könyökömön jött már ki, úgyhogy gondoltam csinálni kéne valami mást, valamit ami gyorsan megvan. Akkor jutott eszembe Marcia DeCoster egyik fülije, amihez már jóóó régen megvettem a csepp alakú gyöngyöt, de nem készült még el. Na most már megvan, marha hamar elkészül, és szerintem nagyon mutatós:
Megint más:) Már nagyon régóta szemeztem Kricsár Ancsának EZZEL a nyakláncával. És a legnagyobb örömömre belement a cserébe:) Egy marok gyöngy mellett ezt a kis csecsebecsét küldtem még neki:


Ez egy kétoldalú könyvjelző Ancsa kedvenc színeiben:) És nagyon örülök, mert azt írta, hogy tetszett neki. Remélem annyira mint nekem a lánc, mert az valami csodagyönyörű!!

Aztán mikor ezt a könyvjelzőt behoztam a munkahelyemre fotózás céljából (igen, hétközben ez az egyetlen lehetőségem arra, hogy normális fényben fotózzak:D), az egyik kollégám beleszeretett, és kért egyet a feleségének. Így készült el ez a változat:
Remélem még nem unjátok, mert van még:D Igaz a maradék már csak menőzés, hogy milyen szépségekhez jutottam a hétvégén:Barbival cseréltem, Fércművektől pedig a WAMPon kaptam ajándékba ezt a hajcsatot! Köszönöm!:) A kis zsömleformájúak a csavaros, cseréhetős gyűrűalapomat díszítik, a kis lyukas fánkból pedig gyönggyel kombinált nyaklánc készült majd:)

Ja még gyors megmutatom mit kapott Barbi:DEnnyiii! Végetért a móka mára, zárul Babra mókatára...remélem, hogy azért végig tudtátok nézni, és nem aludtatok be félúton:D

19 megjegyzés:

Adrienn Lukacs írta...

Szia! Nagyon szépek a gyöngyeid! Szeretném megkérdezni, hogy hol vettél színes kaucsukot és fémpálcát? Én még csak barna kaucsukot találtam és szerelőpálcával csináltam ilyen gyűrűt. Köszi szépen! Adrienn

gabi írta...

Nagyon szépeket készítettél és nagyon klassz dolgokat kaptal!
Nekem a gyűrűd és a Barbinak készült láncod különösen tetszik!

Orsi írta...

Nem aludtam el, végigolvastam, huh! :D
Szuper a gyűrű, a bogyó kásája is nagyon tetszik, a füli és a könyvjelzők is nagyon jók, az eperbogyós láncodba meg már amúgyis régóta bele vagyok zúgva! És a kincsek amiket kaptál....! Hú, irigyellek! :D

Ági mama írta...

Én nem tudom megunni őket! Csodálatos mindegyik!!

kriszta írta...

Fantasztikus mindegyik!!!!!!!!

LUJZA Gyöngyei írta...

Mindegyik darabod csodaszép, a gyűrű megoldása pedig különösen tetszik!! :) Alíz

Zera írta...

Szebbnél szebb dolgok! A gyűrű nagyon szuper, de vajon mennyire kényelmes? :)

Kicsoda írta...

en meg a zold konyvjelzobe szerettem bele, hogy lehetne egy ilyet szerezni? :-)

Barbi írta...

Drága Babra! Gyönyörűek! Meg is van, mit cserélnék Veled legközelebb! ;D A fülbevaló és a gyűrű! Elolvadok!!!!! :DDD

Szihaj írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Szihaj írta...

Gyönyörű minden! Eszméletlen ez a gyűrű, nagyon nagy ötlet! És a könyvjelzők is nagyon jók. Hol szerzed be az alapanyagokat?

Anna írta...

Én is kérdezhetek gyűrűalapany beszerzési helyet vagy vállalsz készítést??:))

Manka írta...

Gyönyörűeket alkottál! A kis bogyós gyűrű a kedvencem!

Babra írta...

Köszi lányok:) Nem is gondoltam, hogy így bejön majd a gyűrű mindenkinek!
A hozzávalókat Győrben az ESKÁban szereztem be, Pesten ilyesmit nem talátlam sehol!

Kata írta...

Gyönyörű szépek mind :)

Babra írta...

Drága Barbi! Cserélhetünk ám, ha van rá időd:) Ugyan nem tudom mit szeretnék, de írj egy mailt, aztán megbeszéljük a részleteket!:)

Hoyacarnosa írta...

Hát ez egy igazán izgalmas történet volt, köszönjük szépen! :)

Hermann Ildikó írta...

Az összes csodás, köszi az info-t az alapanyagokkal kapcsolatosan!

Roberta írta...

Csodás mindegyik, gratulálok Babra!!!! Én is odavagyok a türkiz gyűrűdért:-)))