2010/02/10

Horgoltam

Karácsonykor egy csomót horgoltam. Asszem már valamelyik bejegyzésemben be is harangoztam, hogy majd mutatom őket, de aztán elmaradt...valami mindig hiányzott. Leginkább a gyöngykupakok:) De mivel végre sikerült beszereznem a szükséges kellékeket, így megmutathatom őket!

Nagy kedvencem lett ez a karkötő, pedig valahogy sose szerettem a matt szivárványos gyöngyöket. De eeezt, hát ezt valahogy nem tudtam otthagyni a boltban. Olyan szürkés-bronzos, nagyon jó kis szín. Mondanom sem kell, azóta ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy a világon létező összes fajta matt szivárványos gyöngy az enyém legyen...
Többször írtam már, hogy nagyon szeretnék csinálni egy hosszabb horgolt láncot, lelógó medálrésszel és azon sok bogylival, amilyet már annyi francia blogon láttam. Végre elkészült az első:

br/>
Csodaszámba megy, de egy helyen se rontottam el a felfűzést:) Igaz, mostanában már sokkal több időt szánok rá, és minden egyes mintaegység után gondosan átszámolom a gyöngyöket. A nyaki érdekessége annyi, hogy a bogyós rész végére egy delfinkapcsot tettem, és azt akasztottam be a T-kapocsba. Így bármikor levehető, és a horgolt lánc akár magában is hordható.

14 megjegyzés:

Orsi írta...

Csúcsszuper lett mindkettő! Gratula!

Kati írta...

Szép mind a kettő, a nyaklánc pedig különösen tetszik! Én is nagyon szeretek horgolni és imádok másoknál horgoltakat nézegetni!:))) Ötletes a medál kapcsolása, egyre több embernél láttam már. Azt hiszem én is ki fogom próbálni:)

Ági mama írta...

Hú! mindkettő csúcs lett!!

LNóri írta...

Tuti klasszak mindketten!
Ja és a meskán meg is lehet venni, ha valaki szeretné őket :-)

Hermann Ildikó írta...

Állati klassz mindkettő, ügyi vagy!!!

Hobbi írta...

Mindkettő szuper!

Viktória írta...

Nagyon szupik, nekem főleg a kari tetszik, tényleg állat ez a szín. És nagyon jól mutat benne az anyu láncánál is bevált átmenet! :)

KissBeads írta...

Nagyon baba mind a ketto! hercali

Szegedi lány írta...

Nagyon tetszenek ezek a "kígyó" láncok, nem különben a bogyók. És fantasztikusak azok a virágok!
Ha van kedved játszani, nézz be hozzám!

gabi írta...

Szuper mindkettő, kérlek latogass meg a blogomban, hagytam neked vmit!

Zera írta...

Nekem is tetszik mindkettő! Ha van kedved játszani, válaszolgatni, néz be a blogomba! :)

Zera írta...

...szigorúan 2 z-vel... :S Bocsi...

Petra írta...

Mindkettő gyönyörűséges lett!! Gratulálok! :)

Las Creaciones de Boricua írta...

Very pretty, I like the colors!!!