2009/05/19

Desperately seeking Susan Lili!

Még tavaly augusztusban hirdettem egy PIF játékot, és azóta csak az első ajándékot sikerült elkészítenem. A második ajándékot egy francia gyöngyfűző, Lili kapja/ná, akivel egymás játékára jelentkeztünk, és egy csodaszép láncot kaptam tőle. Ezért én is mindenképpen valami különlegességet akartam neki készíteni. Namost ez megtörtént, de Lili blogja időközben eltűnt, és az e-mailemre se válaszol...de addig nem merem elküldeni az ajándékot, amíg valamilyen visszajelzést nem kapok tőle, hogy a megadott címre mehet a dolog. Úgy döntöttem, hogy megmutatom a láncot, és itt a blogban igyexem őt megtalálni! Tehát ha valaki tudja hova tűnt, szóljon! És a nyaki, ami egyébként az első raw befoglalásom, és sokkal sokkal szebb élőben, valahogy nem jött át a fotón:

Türkiz raw

Dear all, who visit my blog! I would like to ask you for a little help:) I am searching for Lili, who is a French beader and registered last year for my PIF game. I made this necklace for her, but now I realized that her blog diseappared, and she does not answer my mails neither. Do you know anything about her?
Lili, if you probably visit my blog, just leave a short message that your address is correct, and I am sending you the necklace immediately:)

13 megjegyzés:

Marta írta...

Lehetek esetleg én Lili? :)))
Olyan szép ez a lànc, ha Lili ezt meglàtja, biztosan nem fogja nàlad hagyni! :)

Kata írta...

Átjön ez épp eléggé hogy milyen gyönyörűűűűűűűűűűű :))))))))))

Barbi írta...

Csudaszép! Sok sikert Lili megleléséhez!

Tiszi írta...

Én is Lili akarok lenni. :D

Hermann Ildikó írta...

Ez tényleg nagyon különleges lánc!!!

Krisziz írta...

Szép és különleges!!

Ági mama írta...

Hú!! Így is látszik, hogy milyen gyönyörű!!!

Anna írta...

Gyönyörűséges! Nem mondtam volna? Nevetváltoztattam nemrég...:-)))))

LNóri írta...

:elég jó lett:
megdícsérlek

KissBeads írta...

Szia Babra! Gyonyorueket fuzol, es az oldalad is nagyon izleses. En most jartam nalad eloszor, de biztosan nem utoljara!!! Hogy tudod ilyen szepen megcsinalni az oldalad? Esetleg ha nem banod, irnal nekem? Emailem kissbeads@gmail.com. Koszi :) Zsuzsi

Dóra írta...

Lili igencsak bánhatja, ha nem kerül elő...
Nagyon szépséges!!

A többi alkotásod is nagyon-nagyon szép, öröm nálad nézelődni :)

baboo írta...

gyönyörű lett, én is szivesen változtatnék nevet érte! :) mostanában nekem is nagyon bejön ez a türkisz, lehet, hogy járvány terjed? :)

Réka írta...

Nagyon klassz! :)