2009/05/15

Szavaztatok

méghozzá 56-an! Köszönöm mindenkinek!:)

A közvéleménykutatást hirtelen felindulásból indítottam, amikor realizáltam, hogy a füzeményeim kb 70 százaléka tartalmazza a türkiz színt:) Kiváncsi voltam, hogy nektek melyik az a szín, amivel ugyanígy vagytok. Íme az eredmény:


A bronz-barnás árnyalatok 32%-kal végzett az első helyen:) Őt szorosan követi a lila 25%-kal, ami nekem nagy meglepetés volt (lila ékszerem szinte alig van), nem gondoltam hogy ennyire népszerű! 17%-kal a harmadik helyen végeztek a zöldek, amiket egyébként én is imádok:)
A többi helyezettet nem írom le részletesen, a képen is megtekinthető, de nagyon meglepődtem hogy a türkiz csak 7%-ot kapott, így holtversenyben a 7. helyen végzett!

8 megjegyzés:

Barbi írta...

A türkiz elég egyedi és feltűnő szín, bátorság kell a viseléséhez... Legalábbis szerintem. Nem mindenki szereti, ha vonzza a szemeket! Én szeretem, mármint a türkizt! :)

Tiszi írta...

Én is használok türkízt! Egyre gyakrabban. De még mindig a bronzos szinek vannak első helyen. :)

rongyilla írta...

én kékpárti vagyok már egy ideje
a ruháim többsége is kék :-) van olyan, hogy tetőtől talpig kékben vagyok (a szemüvegem kerete is kék) :-)
nem olyan nagy probléma, hogy Te a türkizzel vagy így :-)

Dviki írta...

Lemaradtam a szavazásról. :( Pedig itt voltam, de mire a szépségeidet végignéztem, elfelejtettem szavazni. :( Pedig +1 szavazat lett volna a türkiznek!!! ;) Imádom!

BéKata írta...

hát ezen én is nagyon meglepődtem. Mert ugye én is türkizpárti vagyok, de nagyon. Legszívesebben mindent azzal párosítanék. És tulajdonképpen arra is rájöttem, hogy nagyon kevés olyan szín van, amivel nem jó a türkiz... :-)))

LNóri írta...

Amúgy tök meg vagyok lepve az eredményen én is, mert ahogy nézem egyre többen használják a türkizt.
Zazie biztos elfelejtett szavazni :-)

Morvai Anett írta...

Hehe Nóri!:D:D:D És tényleg.. :S ;)

deEva írta...

hihi, látom én is lecsúsztam a türkizgomb nyomkodásáról :D húzhatsz egy strigulát gondolatban nekem is :D:D