2009/05/27

Cserebere Szarvasmicivel

Szerintem ez a cserebereblog egy óriási ötlet! Azelőtt, mármint a blog előtt érdekes módon eszembe sem jutott, hogy írjak valakinek, hogy nincs-e kedve cserélni velem, most meg mindenhol bepróbálkozom, ahol megtetszik valami. Igen, te lehetsz a következő:D:D Cseréltem már Amevával (megjegyzem többet is, az utolsó adag szuperjó horgolt virágokról még szeretnék majd egy képet feltenni), Kricsár Annamáriával és Hortenzitával is (sajnos vele a költözés kellős közepén, így a képek elmaradtak, de az ő blogján megtekinthetők).


Most pedig, ahogy a címből is látszik, Szarvasmicivel! Azt beszéltük meg, hogy egy kulcstartót pár szál varrott virágra cserélünk. Viszont ő tudta (vagy lehet hogy csak megérezte?), hogy beleszerelemestem varrott teknőcébe Tihamérba, így meglepetésként elkészítette nekem a kistestvérét kulcstartó formájában! Köszönöm Mici a virágokat és a meglepetést is!!


Cserebere Szarvasmicivel

6 megjegyzés:

Babra írta...

Ja télleg, mailben megbeszéltük. Ebből látszik, hogy milyen lyukas az én agyam mostanság:) Mindenesetre minden kíváságom így váljon valóra:D:D

baboo írta...

csodajók ezek a virágok, na és mini teknős is leragadó! :)

a Te munkáid pedig már ismerem egy ideje, szóval nagyon szép!

gratulálok Mindkettőtöknek!

LNóri írta...

Mindenkinek mindene szuperjó!!!

KozRi írta...

Szia! Nagyon tetszik a blogod kialakítása, az elkéazített ékszereid pedig csuda szépek! Segítségemre tudnál lenni, hogy a szerkesztéseket, hogy eszközölöd?
Minden jót kívánok! Üdv: Rita
kozri@freemail.hu

babicsek írta...

Szia Babra!

Bár nem kapcsolódik szorosan a csereberéhez - amihez gratula,mert mindent elfogadnék egymagam:D - de az lenne a kérdésem,h hol szoktad vásárolni azokat a szép nagy ásványokat,amiket legutóbb használtál a gyöngyvarrós dolgokhoz?
Előre is köszi a választ;)

Babra írta...

Kozri írok majd neked mailt!

Babicsek! A 'szappant' a gyöngyházban vettem a blahán, a kisebbet Németországban, de ha minden igaz olyan fajta vagy legalábbis hasonló is van a Blahán:)