2011/08/02

Helyzet és egy félkész Granada

Egyre több kedvem van újra a fűzéshez, annyi félkész cuccom van otthon, mint még soha:) Szóval alkotok, de valahogy a fotózásig nem jutok el soha.
Van egy ugyan kész, de összeállításra váró Sweet Temptation, egy Lucinda, egy 40mms lencse, az Orsina féle hóvirágot sem sikerült még nyaklánccá varázsolni...

Viszont vagy egy karkötő, amivel nagyon sok időt elszórakoztam, és mégis kifogott rajtam: a honeycomb bangle. Sikerült valakinek már normálisan megcsinálni? Annyi külföldi blogon láttam már, és annyira gyönyörűeket, hogy feltétlenül akartam én is egyet...de mikor az alapra ráteszem a megfelelő számú 6x9es fánkot, egyszerűen nem stimmol a méret. Olyan mintha kb 5 fánkkal több lenne benne, de ha azokat kivenném, akkor meg nem jönne ki a minta...ha valakinek már van ezzel a karival tapasztalata, légyszi adjon tanácsot:)

Azért hoztam egy képet ám:)



Egy sötétbarna bőrszálat kapott, már el is ajándékoztam, úgyhogy marad ez a kép a félkész verzióról. De gondoltam megmutatom, mert nekem nagyon tetszik, imádom ezt a mattos narancs rivolit.

Szóval nem vesztem el, fűzök, és ha a fotózásra is ráveszem magam, akkor hamarosan újdonságokat is tudok mutatni:)

Granada minta: Trytobe

26 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Nagyon szeretem a színvariációidat,ez is nagyon jó lett!

Las Cositas de Lyra írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Las Cositas de Lyra írta...

It's wonderful ... I love it!!!

Tímea írta...

Gyönyörű, nagyon tetszik!!!!!!
Eszméletlen jó színe van!!!

emikke írta...

Nagyon várom hogy a többi félkészedet is megmutasd!!Bámulatos színei vannak ennek a Granadádnak!

Marcsi írta...

Húú.. Gyönyörű ezekkel a színekkel!!

Piky73 írta...

Segíteni sajna nem tudok, csak csodálni a szépséges Granadádat :) Fantasztikus a Rivoli színe, s tökéletes kombinálása!!! Nagyon tetszik :)

Váczi Zsuzsanna "Zsuzska" írta...

Gyönyörű színe van, csudás!

GABI írta...

Nagyon-nagyon szép lett!

Edit írta...

Szuper ez a rivoli és olyan jól összeállítottad hozzá a színeket. Gyönyörű a Granadád!

Orsi írta...

Sajna a Honeycomb-ügyben nem tudok segíteni, de azt meg kell hogy mondjam, hogy iszonyatosan jók a színei a Granadádnak!! Belezúgtam!

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Én is azok számát szaporítom, aki segíteni nem tud. De dícsérni igen!!! Tényleg fantasztikus a színösszeállítás! Olyan koppintós.

Esetleg nem keresel meg egy külföldit, aki már megfűzte? Biztosan adna tippeket...??

Maya írta...

Fú, nagyon jók a granadád színei, nagyon tetszik!!!!

Babra írta...

Köszköszi lányok, thank you Lyra!

Honeycomb ügyben már kaptam segítséget, úgy tűnik a 6x9es fánkok mindig 6x9esek, sőt leginkább 5,5x9es kéne ebbe a mintába...úgyhogy asszem nem lesz ilyenem! De aki még előtte áll, az gondosoan mérje le a fánokat:)

Lerika írta...

Jó, hogy visszajön a fűzési kedved, gyönyörű lett a Granadád. :-))

Berjo írta...

Fantasztikus színeket varázsoltál össze! Fűzzél csak, de néha nekünk is hozzál nyálcsorgatni-valót!!!

Vadnainé Almási Mária írta...

Fantasztikus a granadád, színileg, formailag, nagyon bejövős nekem!:)Na, kapd csak össze magad, aztán fotózz és mutasd!!!:))

Las Creaciones de Boricua írta...

It's beautiful!!!!!!!!

Zsófi írta...

Nagyon eltaláltad a színeit!
Már hónapok óta tanakodom én is a Granadán, csak nem merek belekezdeni, de hát ezek után muszáj lesz fűznöm egyet nekem is :-)

kataka írta...

Szia!

Én bevarázsoltam a 6x9-es fánkokat a honeycomb karkötőbe. Elég macerás, de elkészült. Holnap érek haza a nyaralásból, utána feltszem a blogomra a végeredményt. Ha gondolod, a perlado.blogspot.com-on megtalálod majd. Nagyon szeretem a munkáid, a kedvenceim a 40mm-es lencsék. Ami félkész, az milyen színekben játszik? Én most készítettem egy sárgás-zöldeset, Te adtad az ötletet hozzá, köszönöm!

Üdv:Kataka

Babra írta...

Kösziköszi újra:)

Kataka hátte nagyon ügyes vagy, ha belevarázsoltad a fánkokat a kariba! Meg is nézem majd ha felteszed!! Na meg persze a lencsédet is. Az enyém most krém/barack/matt bronz színű, nekem nagyon tetszik, most készül még hozzá a kari is:)

Unknown írta...

Gyönyörű, egyedi színkombináció, őszintén gratulálok!

Névtelen írta...

Todos tus trabajos son impresionantes.
Felicidades!!!!

kataka írta...

Szia!

A karkötő képe már fent van, a lecséről nem sikerült jó fotót csinálni, ma újra próbálom!! Közben készítem hozzá a karkötőt is. Nagyon megtetszett ez most nekem.

Üdv., Kataka

horimarika írta...

Szia! A Granadád szuper! Az a narancs rivoli.... hmmm. Még nem is láttam ilyen színt, de csodaszép!
A Honeycomb nekem is sikerült. Macerás, de meglett, viszont valahol én is változtattam rajta gyöngyöt... Az augusztusi Bead&Button pont erről a karkötőről ír, illetve a felhasználandó gyöngyökről.

Monka74 írta...

a legeslegkedvencebb granada színkombinációm,a mit eddig láttam...pedig láttam már párat:))....és már régóta szeretném megkérdezni: sejted előre, amikor a színeket összeválogatod, hogy milyen lesz a végeredmény, vagy majd meglátjuk, max szétszedjük alapon működik? Nálam sajnos ez a színlátás nagyon gyenge pontom, én ilyen színeket össze sem mernék rakni, közben meg a végeredmény egyszerűen....wooooooooowww:)