2009/12/10

Egy kis kitérő

Habár egy ideje nem mutattam semmi újat, nem tétlenkedem:) Készülök a karácsonyra. Éppen ezért nemigen tudok megmutatni semmit, amin mostanában ügyködtem, mert hátha elrontanám a meglepetést. Sose lehet tudni, hogy kinek mikor támad kedve a blogomon nézelődni:)

Viszont hoztam két jópofa dolgot! Névnapomra anyukámtól többek között egy fejlámpát, életem párjától pedig egy gyöngytartót kaptam:)

A fejlámpa szenzációs, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó! Igaz, hogy mivel középen is van rajta egy pánt, így az ember haját teljesen tönkrevágja, de az biztos, hogy nagyon erős a fénye. Végre nem kell, hogy díszkivilágítás legyen a lakásban, ha alkotok. Elég egy kis hangulatfény, én meg a fejembe csapom a lámpát, és végre mindent látok, amit csinálok:D Íme egy kép róla:



A gyöngytartó pedig olyan, mint egy üres tolltartó, és a kis lyukakba kis csöveket lehet beledugni. Nagyon jópofa, és sokminden belefér. Sajna nekem cska ennyi csövem van most, amennyit a képen láttok, pedig még tudnék bele mit tenni;)



Ha esetleg valakinek lenne felesleges kémcsöve, és szívesen megválna tőle, akkor írjon nekem:) Köszi!

8 megjegyzés:

Barbi írta...

De szuper ez a lámpa, nekem se lenne rossz a hímzéshez! :) A gyöngytartó meg olyan mint egy kis parfüméria! :)

gabi írta...

Nagyon klassz ez a gyöngytartó! Nem tudod hol lehet kapni?

KissBeads írta...

Te ha tudnad, hogy en epp ezekre vagyom!!! :))) A gyongytartot epp a multkori B&B-ben szurtam ki, mutattam (hintettem) is a ferjuramnak hihi. A fejlampan meg azota gondolkodom miota babuci megvan, mert most esti eves utan nem akarom otthagyni a szobaban, viszont igy meg feny hianyaban nem tudok fuzni. En olyat neztem amin nagyito is van, mer en vak vagyok. Gratulalok hozzajuk, es mar nagyon varom a kepeket, hianyoznak az alkotasaid :)

Babra írta...

Hihi Zsuzsi:D Nekem is kellett egy jó darabig hinteni, mire megkaptam!!:D De nagyon tetszik! Igazából olyat szerettem volna, ami egy nagy doboz, és abban kis műanyag dobozok vannak, de néztem a neten, baromi drágák, ilyen 80 fontért lehet rendelni baaah:) Ennek meg tökjó az ára, és még praktikus is, mert itt iski lehet szedni őket egyenként, és még a csövecskéket se kell kidobni:D

A fejlámap meg télleg nagyon jó, és nem is elemmel, hanem aksival működik, ami meg mégjobb! Azelőtt nem gondoltam, hogy ilyen jó cucc, de most mindnekinek csak ajánlani tudom:)

Karácsony után mindent feltöltök, még meg is unod;)

Orsi írta...

Igazán kreatív családod van! :)

LNóri írta...

Remélem ide nem jár Gábor olvasgatni, így bevallhatom hogy ez a lámpa jobb mint az enyém :-)

Juli írta...

Szuper kreatív ajándékok! :)
Kérlek nézz be a blogomba vár ott egy kis meglepi! :)

Györgyi írta...

Csodálatos dolgokat alkotsz, le a kalappal!!
Pont egy rekeszes müanyag dobozt kaptam a gyöngyeimnek, horgászboltban vették nekem.
Az a jó benne, hogy változtatható a rekeszek mérete. Az enyém elég nagy, 24 rekesszel és nem volt 2000ft, és több féle méretben is van.
Ez a fejlámpa is szuper ötlet, kölcsön is veszem a fiamtól! :)))