2012/12/03

Tovább tekeredik a zsinór:)

Szenzációs ez a technika! Nem mondom, hogy egyszerű, sokat kell simogatni a zsinórokat, amíg úgy állnak, ahogy én szeretném, de az esetek 90%-ában egyáltalán nem frusztáló a dolog:)

Most ezt tekergettem:



Sajna csak ezt az egy képet hoztam, ezt is Kozri jóvoltából, mert én a tegnap készített sötét képekből egyszerűen képtelen voltam normálisat csinálni. Köszi ezúton is:)

Mit szóltok a karihoz? Nekem nagyon tetszik:) Jó persze, vannak benne hibák, nem mindehol egyenletes, de szuperül kijött ez a színkombináció, meg úgy egészében nagy szerelem nekem!

Minta: Zoojabeads - Marrakech Alapanyagok: Egyedigyöngy - ha minden igaz, még akár egységcsomag is lehet ezekből a színekből:)

12 megjegyzés:

Orsi írta...

Nekem tetszik!

feherkriszti írta...

Nagyon szép lett!

Unknown írta...

Örülök, hogy visszatértél. És hogy nem egyszerűen csak visszatértél, hanem újra alkotsz. És ilyen szépségeseket :)

Las Cositas de Lyra írta...

Gorgeous!!!

Gruber Tímea írta...

Csodálatosan szép lett!

Perl - Eni írta...

Nekem nagyon tetszik, gyönyörű lett!

Kinga írta...

Kedves Babra!
Láttuk.hogy érdeklődik a gyöngyfűzés után, ezért örömmel értesitjük, hogy új gyöngyösbolt nyilik Budapesten. Minden eddiginél jobb árakkal(pl.: Delica gyöngyök 500-850 Ft) és exkluziv termékekkel(pl.: Kato polyclay, egyedi Swarovski kristályok)várjuk a Váci utca közelében! További részleteket facebookunkon talál: http://www.facebook.com/igazgyongybolt . Szeretettel várja Önt az Igazgyöngy csapata.

Ildika / Csodaszarvas33 írta...

Kedves Babra! :)
Nagyon boldog, sikerekben, egészségben bővelkedő, alkotóválságmentes új évadot kívánok Néked! :)
Üdv: Ildika

madzialena írta...

amazing!!

Wiola J. Sutasz (soutache) írta...

Something amazing! i love this! So nice :) best, Wiola

Unknown írta...

hello I love your blog very much and Can I have a link from your blog or one review to my jewelry shop ? And I will happy to ship you some of my products for the review or link for free! Feel free to Find something you like on my shop please.
eozy.com

galeria61 írta...

Śliczna, piękne kolory