2011/03/06

Ajándékom

Ahogy láttam Krisztánál már sokan megcsodáltátok ezt a nyakláncot, de azért megmutatom én is, hátha valaki még nem látta:) Csak két képet teszek fel, amit Kriszta blogjáról csórtam, de nála találtok többet is!



Szóval ezt a nyakláncot nyertem Kriszta játékán:) Vagyis igazából a lehetőséget nyertem, hogy megmondhassam, hogy milyen ékszert szeretnék, és ő az én kívánságom alapján készítette ezt a csoda nyakláncot. A kikötés az volt csak, hogy hosszú lánc legyen és hogy olyan szuperszínes legyen, mint a nemrég készített Noriás nyaklánca. Bíztam Kriszta ízlésében, hát nem is csalódtam, nagyon tetszik a lánc:)

Köszönöm Kriszta!!

Jövök saját ékszerekkel is ám, de hazajöttünk Győrbe és elfelejtettem elhozni a gépet, így ezen a hétvégén is elmarad a fényképezés:(

7 megjegyzés:

Kriszta írta...

Örülök, hogy tetszik, tényleg szívvel-lélekkel készítettem!!!!!! Viseld sokszor és mindig gondolj rám!!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy neked készíthettem ajándékot, hiszen te vagy az egyik kedvencem!!!!!!!!!!

Las Creaciones de Boricua írta...

Very pretty!!!!!!!!!

Zsófi írta...

Gyönyörű ékszert kaptál, olyan Babrásan Krisztás vagy Krisztásan Babrás :-)))
Biztosan nagyon jól áll neked. Én még irigykedem egy darabig, na de aztán :-)))

Vadnainé Almási Mária írta...

Őrületes ez a lánc! Gratu neked és Krisztának is!, és irigyellek, de nagyon!:))

atira írta...

Nagyon szép lett !

Ritus írta...

Kedves Babra!
Gratula a nyereményhez!
AZ "Egy jó szó" játék keretében- amelyet Eszter indított- szeretném elmondani, hogy nagyon tetszik a blogod, és köszönöm, hogy ismeretlenül is 2x segítettél már e-mailben.
További jó gyöngyözést!
Üdv: Rita
Eszter játéka:
http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html#ixzz1He5fhsRI

Babra írta...

Köszi Rita, nagyon kedves tőled!:)