2010/10/12

Ivy

Szuper ez a karkötő, nagyon tetszik is, de a hordhatóságáról még nem vagyok meggyőződve:) Kicsit nagy is lett, meg eléggé nyeklik-nyaklik. De nagyon jó volt fűzni, jó ez a minta!

EZZEL a változattal (amit Trytobe oldaláról linkeltem) asszem egy kicsit összeszedetebbé lehetne tenni, de sajna ez meg nem tetszik annyira! Még majd kitalálom, mi legyen:)

Minta: Trytobe

12 megjegyzés:

Tündigyöngy írta...

Jaj, de nagyon szép lett!! Nekem a te változatod tetszik, de azért kíváncsi lennék, hogyan áll felvéve!:)

Almada írta...

Ez csodálatos! Ötletes és egyben káprázatos! A színvilága is nagyon-nagyon tetszik!!!!

Orsi írta...

Szuperek a színei, ütős darab lett!
A hordhatóságával kapcsolatban meg nekem is pont ugyanez volt a problémám. Kicsit nagy is lett, meg csavarodott mindenfelé, szóval az enyém ki se került a blogra, ollót kapott. :)

Vervian írta...

Nekem nagyon tetszik, és ha nem boldogulsz a viselésével, rám passzolhatod. :-D Rutinos vagyok a mutatós, de kényelmetlen ékszerek viselésében. :-)))
Egyszerűen álomszép!

NemVal írta...

Különleges darab!

Las Creaciones de Boricua írta...

Beautiful design!!!!

ekszerlada írta...

Valójában gyönyörű,de én is éppen ezen gondolkoztam,hogy lehet ezt viselni.De ezek szerint majdnem hogy sehogy:((Kár érte:((

Timike írta...

Nekem nagyon tetszik, érdekes minta.

Concha írta...

Preciosa!!!!!

Marica írta...

Nagyon szép lett az Ivy-d Barbi, nagyon jó a színe :)

KissBeads írta...

Nagyon jo szineket valasztottal! Szepseges! Es ha atvarrod a szelso sorokat megegyszer? Nekem az szokott segiteni a nyeklosoknel

Mili írta...

Nagyon szépek a színek! talán nekem a belinkelt összeállítás még jobban is tetszik, bár gyakorlati tapasztalatom nincs róluk.