2009/12/13

Barbinak!

Mégis van valami, amit megmutathatok:) Barbival jó hosszadalmas cserébe bonyolódtunk:D Először is kapott tőlem egy kulcstartót, egy táskalógit és egy könyvjelzőt, amiért én egy táskát, egy tűpárnát és egy fogótartót kaptam. Egytől egyig gyönyörűek, és már régóta használatban vannak. De nem tettem még fel róluk képet, mert az esküvő előtti hektikus hetekben érkeztek. Itt vannak:



Ugye milyen szépek?? A táskán a kedvenc részem, amit kiemeltem a második képen az a kis lógi és a B betű! Csodásak:) És a táska ráadásul kétoldalas! A fogótartó és a tűpárna pedig nagyon nagyon jó szolgálatot tesz, az alkotós képek egyik sarkában látható is:)

A csomagban volt még egy gyűrűpárna is, ami már az újabb csere tárgyát képezi:



Ezért én Barbinak egy rózsaszín/barna hurkolt horgolt nyakláncot ígértem, ami különböző bonyodalmak miatt (pl. hogy sötétbarna horgolócérnát nem lehet kapni) csak most lett kész. Barbinak kép alapján tetszik, remélem, hogy élőben is fog:)




Mit mondjak, nem volt egy izgalmakkal teli meló, de a végeredmény nekem nagyon nagyon tetszik:) Remélem, hogy cserélünk még mást is Barbi!:)

3 megjegyzés:

Barbi írta...

Nekem is roppant mód tetszik a végeredmény! :D:D:D
Tuti, hogy élőben sem fogok másképp érezni! Én is nagyon örültem a cserének, és olyan jó hallani, hogy minden tetszik, és jó hasznát veszed! És szívesen cserélek én is még veled! Csak kicsit hadd lélegezzek fel a sok munka alól! :D

Zöldgyöngy írta...

Mindkét Barbi nagyon ügyes, nekem is tetszenek a művek! :)

V. Éva írta...

egészen izgalmas, mutatos, nekem tetszik az eldolgozással van egy kis gondom, de majd megoldom.