2009/04/12

Négylevelű

Lucaszék módjára készült ez a táskalógó...kb két hete (nem vicc!:D) álltam neki, de valahogy mindig közbejött valami...felfúrtuk a csillárokat, kerti asztalt és székeket szereltünk az erkélyen (már látom magam, ahogy kávézgatok, és gyöngyöt fűzök mmmm, csak száradjon már meg rajta a faápoló olaj!!), Győrbe mentünk, meg hát persze dolgozni is kellett (sajna), szóval minden este tettem hozzá egy kicsit, de igazából csak tegnap lett kész.
Vezsuzsi virágját továbbgondolva készült a négylevelű micsoda, végülis nevezhetném lóherének, hátha szerencsét hoz:) Arra került a jól megszokott - a kulcstartóimból már ismert - virágos bogyesz. És ezután megállt a tudomány. Igazából valami tömöttebbet, díszesebbet szerettem volna, de aztán valahogy úgy éreztem, semmi nem megy hozzá! Hát igen, nem vagyok az a túlcsicsázós fajta...aztán az új H&Mes pólómból vágtam ki a madzagot, és nagyon megtetszett a színe, gondoltam újrahasznosítom:) Így ez került rá, egy kis lepke társaságában:)

Négylevelű

A bal oldali képen már a végleges helyén látható:) Kimondottan ehhez a táskához készült, hogy a kicsit komor barnát feldobja ez a színkavalkád. Enyém, nem adom:D:D

12 megjegyzés:

Kndla's írta...

Wow! Impresionant! Bravo, bravo!

Barbi írta...

De nagggyon jóóó lett! :))))

Tiszi írta...

Csúcsszuper!! Nem bánod ha koppintom? :D :P

beadedcolors írta...

nagyon cukiiiii :)

Réka írta...

Vadállati ezekkel a színekkel! Én sem adnám soha :D

Hermann Ildikó írta...

Nagyon kis cuki darab, csak le ne vegye valaki a táskádról!!

Ági mama írta...

Júj de nagyon klassz!!!

Hoyacarnosa írta...

Nagyon szuper!

Babra írta...

Köszi mindenkinek!

Babra írta...

Tiszi egész nyugodtan koppintsd:D

Katucsi írta...

JÚJ,ez olyan szépséges...naggggyon teccik!

Kata írta...

Nagyon klassz kis dísz lett!!