2009/02/03

Függőségeim

Díjat kaptam, mesésnek találtatott a blogom:D Köszönöm Ameva!!

your_blog_is_fabulous

A díj viszont azzal jár, hogy 5 függőségemet kell megosztanom az érdeklődőkkel:) Ugyan nem tudom, hogy mi az összefüggés a mesés blog és a függőségek között de sebaj! Már majd egy hete azon agyalok, hogy mik azok a dolgok, amik nélkül nem tudok élni, de úgy döntöttem, nem érdemes halogatni, úgyhogy összeszedtem magam!!

1. E-mailek - de tényleg! Napjában kismilliószor megnézem, hogy jött-e valami, sőt volt olyan hogy a vilimegállóban előbányásztam a telefont, hogy azon keresztül gyorsan bekukkantsak a mailboxomba!

2. Reggeli kávé - csak reggel iszom kávét, akkor is átlátszó hígat sok tejjel. De azt ha kihagyom, kómás vagyok egész nap...

3. Gyöngyök - talán ez a legsúlyosabb függőségem:D Ha pár napig nincs időm gyöngyöt venni a kezembe, totál nyűgös leszek. De érdekes módon már attól felvidulok, ha rendegethetem őket, nem is kell feltétlen fűznöm:)

4. Könyvek - imádok olvasni, bár most már általában csak BKVn teszem, vagy ha nagyon sok időm van, mert egy átlagos hétköznap a szabadidőmet nagyrészt gyöngyözéssel töltöm.

5. Zene nélkül mit érek én?:D Sokfélét, de semmi keményet. Pl. MR2 és Coldplay:)

Ezt a díjat viszont szívesen adom tovább, mert gyöngyös blogokon szinte még alig láttam. Ildikó, Juci, Manka, Móni és Nóri szívesen olvasnék a ti függőségeitekről!:D

7 megjegyzés:

Anna írta...

Gratulálok a blogodhoz és a munkáidhoz főleg. Ez a függőség-vallomás olyan mint egy tavaszi tisztítókúra:)

Hermann Ildikó írta...

Köszi Drágám, gondolkodom rajta!

N Zsuzsa írta...

És mi van a csokival???Klassz a blogod!

Babra írta...

Köszi Anna!!

Zsuzsa a csoki eszembe se jutott:D Édesség terén a tiramisu az abszolút nyerő nálam!:D

helen írta...

Nálam meg a fagyi. Meg a forró csoki. ;)

Juli írta...

Köszi a játékot!!! :) hamarosan kiteszem a blogomba!!

Kndla's írta...

It's really, your blog is fabulous!! Congratulation!!