2009/02/26

Cserebere, nyeremény és egyéb nyalánkságok!

Annyi jó dolog történt velem a héten, már a havat is egészen elfelejtettem. Meg közben rájöttem, hogy nem is a hó, hanem a 103-as volt a fő oka annak, hogy annyira dühös voltam egyik reggel, ugyanis ma reggel is legszívesebben kirúgtam volna a busz ablakát, pedig a hónak már alig van némi nyoma:)

No de nem is ez a lényeg...hanem, hogy a héten annyi szépséghez jutottam hozzá!! Először is, még a múlt héten egy Meskás közvéleménykutatást visszaküldve nyertem egy vásárlási utalványt, amiből ezt a csodát vásároltam Kreatívmanó boltjából annyi változtatással, hogy egy ezüst karika került még a lámpagyöngyök köré. Remélem, hogy a hétvégén tudok majd róla mutatható képet csinálni. Mondanom sem kell, hogy élőben még sokkal sokkal szebb, valami csodás!!:)

kreativmano_product_17_89_1

A másik örömöm a nyuszis táska:) A múlt héten részt vettem egy nyereményjátékon Vattacukorhajú lány blogján, ahol egy nagyon helyes kis nyuszis szatyrot lehetett nyerni. Nem nyertem...sajnos...aztán másnap megláttam az ÉN nyuszis szatyromat a Meskán! Rövid gondolkodás után megvettem, mert megérdemlem:D:D Tegnap végre megérkezett, íme:

vattacukorhajulany_product_39_090220085604_2

Már alig várom, hogy végre jó idő legyen, és belepakolhassam a cuccaimat:)

Végül pedig a cserebere! Régóta szemezgettem már Kricsár Ancsa csodálatos drótos munkáival, de mindig valahogy úgy tartottam tőle, mert általában a fém ékszerek irritálják a bőrömet. De nézelődni persze mindig visszatértem...aztán a múlt héten a Cserebereblogon megláttam, hogy gyöngyöket keres, és cserébe az ékszerei közül lehet választani. Mivel gyöngyből Dunát lehetre rekeszteni itthon, így természetesen jelentkeztem:) Megegyeztünk, összepakoltam egy kisebb csomag gyöngyöt (ásványt, szalmát, hasábot, teklákat, csisziket, japcsi kockákat, kásákat), ő pedig ezt küldte cserébe:

2008.dec 116

Ez a csoda ma érkezett meg, azóta is itt figyel mellettem, néha-néha rápillantok, és csodálkozom, hogy hogy tudja valaki a drótot ilyen profin hajtogatni:D Ancsa, remélem lesz még csereberénk!!

Ezen kívül nagyon jólesett, hogy sokan hozzászóltatok a OFF bejegyzéshez, és hogy bíztattatok! Köszi!
Ja meg végre rászántam magam, és megváltoztattam a blog kinézetét! Szavazzatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre!!

Nemsokára jövök saját munkával is, méghozzá egy melós, kínlódós de nagyon megérte nyaklánccal! Annyit elárulok, hogy nyomokban sem tartalmaz türkizt! Hétvégén fotózok!:D

10 megjegyzés:

Unknown írta...

Babra!
Nem is vagy te annyira magad alatt. Aki ennyi mindent újít... Vagy épp ez hozott fel, az újítás?
Jó ez a szín a blogodnak, olyan vidám tavaszi zöld. :)

norcsella írta...

Olyan igazi tavaszi hangulatot sugárzó blog.
S mennyi szépséged lett. Egyiket jobban irigylem, mint a másikat.

Kata írta...

Tetszik az új design!!!!

Hermann Ildikó írta...

Nagyon klassz az új blog arculat, már érződik rajta a tavasz közeledte, meg a te hangulatodon is!! Igaz, jó időt is mondanak!!

Hoyacarnosa írta...

Írtam ide két megjegyzést de nem találom 8-o

Babra írta...

Az hogy lehet??:) Nekem se jött róluk értesítő...

rongyilla írta...

a blogomban vár Rád valami :-P
less be

Hoyacarnosa írta...

Na akkor mégeccer !

A múltkor nézegettem a Vattacukorhajúlány táskáit és pont ez tetszett a legjobban :) Hát akkor használd egészséggel!

Nagyon tetszik a vidám háttered!
Szeretném megkérdezni, hogy sikerült teljes képernyőssé tenni a blogodat. Mert szeretném én is lecserélni a skinemet. Az enyém középen egy oszlopben helyezkedik el és a tiéd is olyan volt a csere előtt.
Remélem tudod a választ! :))
Ha igen, elárulnád?

Már nem tudom mit írtam harmadjára :)

Babra írta...

Köszi Rongyilla! Előbb utóbb összeszedem magam díj ügyben ígérem:)

@Hoyacarnosa: irtam neked mailt:) és én is pont ezért változtattam meg, mert annyira le volt vágva a két széle, így sokkal átláthatóbb és két egyszerűbb mondat se tűnik kisregénynek:D:D

Kndla's írta...

Wow! Thast's colors is fantastic! Bravo!!