2008/06/20

Premio Arte y Pico

Premio arte y pico

Nagy megtiszteltetés ért a múlt héten! Zazie, akinek a blogjára egyébként is gyakran látogatok el, megajándékozott ezzel a díjjal. Sok gondolkodás után végre megszületett az én ötösöm is:D Íme:

1. Sabella

Sabella

Ő az én nagy példaképem!:D Imádom a színeket amiket használ, a fotókat amiket készit! Több ékszerem ihletője..

Sabella is my ideal in beading!:D I love the colors she uses and the photos she makes. She gave ideas to many of my beadworks...


2. Madame Bijou

Madame Bijou

Ritkán tesz fel képeket, de akkor nagyon üt! Imádom az ékszereit!:D


3. DeEva

DeEVa

Saját kreációitól mindig padlót fogok! Zazie szóhasználatával élve: főgyöngyész:D:D


4. Dóri

Dóri

Talán az ő blogja volt az egyik első, amit felfedeztem, mikor elkezdett komolyabban érdekelni a gyöngyfűzés. Első látásra beleszerettem az ékszereibe, és abba finom eleganciába amit sugároznak:)


5.Zazie

Zazie

És tényleg nem azért választottam őt, hogy visszaadjam a díjazást, hanem mert imádom a színeket, a vidámságát és a gyöngyhimzett ékszereit!:D

És mivel több helyen láttam már különdíjast, igy én is adok az én legjobb gyöngyös barátnőmnek, aki nem más mint Nóri:D

Nóri

Örülök, hogy megistmertelek!


Most pedig következzenek a játékszabályok:
1. A díjazott választhat 5 olyan blogot, amelyet érdemesnek tart a díjra a kreativitása, alkotói nívója, érdekes tartalma vagy más számára fontos szempont miatt, függetlenül attól, hogy milyen nyelvű a blog.
2. A díjat továbbküldő feltünteni a blogjában az általa díjazottaknak a pontos hivatkozását, linkjét, hogy mindenki könnyen elérhesse azokat.
3. A díjazottak feltüntetik annak a nevét és blogjának linkjét, akitől a díjat kapták. (hogy bárki könnyen elérhesse azt.)
4. A díjazott feltüntetheti az "Arte y pico" blog linkjét a blogjában, hogy mindenki könnyen tudomást szerezhesesn a díj eredetéről.
5. A díjazott megjeleníti a blogjában ezeket a szabályokat

Rules:
1. You have to pick 5 blogs that you consider deserve this award, creativity, design, interesting material, and also contrubuites to the blogger community, no matter of language.
2. Each award has to have the name of the author and also a link to his or her blog to be visited by everyone.
3. Each award-winning, has to show the award and put the name and link to the blog that has given her or him the ward itself.
4. Award-winning and the one who has given the prize have to show the link of "Arte y pico" blog , so everyone will know the origin of this award.
5. To show these rules.

3 megjegyzés:

LNóri írta...

Gratulálok és köszönöm a kedves különdíjat. Igazán örülök én is Neked.
Puszi

Morvai Anett írta...

Nahát! Ez igazán nagyon jól esett! Valamiért úgy érzem nagyon hasonlítunk egymásra.. Pont azt csípem én is benned, amit leírtál rólam! :D:D:D

deEva írta...

Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám :) Szuper társaságba keveredtem megint :P Puszi, V.