2011/01/29

Ezüst természet

Régóta szemeztem már ezzel a mintával, most (vagyis még két ünnep között) rászántam magam. Lassan haladtam, félúton a gyöngy is elfogyott, de aztán csak elkészült. Baromira untam már a végére a számolgatást, de azért nem bántam meg, hogy belevágtam:)



Ami kicsit szomorú, hogy kézen egyáltalán nem látszik, hogy milyen szép ez a minta...

Minta: FDEkszer

2011/01/10

Újabb szettesítés

A Pitxikeris karim nagyon magányos volt, kellett neki egy nyaklánc! Mivel a kari is csupa swarovski, gondoltam hasonló lánc dukál hozzá. Dia Pufihal mintáját választottam:



Egyszerű vörösréz láncot kapott hozzá. Nekem nagyon tetszik, csillog-villog.

Minta: Dia-Pufihal

2011/01/08

Gyűrűk

Nem gyakran csinálok gyűrűket, de most az utóbbi hetekben kettő is született.
Az elsőt Beánál (akinél egyébként egy csodás láncot is nyerhettek, ha jan. 16-ig jelentkeztek a játékára) láttam. Általában mindig hidegen hagytak a csupaswari gyűrűk, de ez most nagyon megtetszett. Úgyhogy megfűztem:



Még kb 10et tudnék belőle csinálni, ha nem lennék olyan sóher swari ügyben:)
A másik gyűrű pedig ugyanolyan lencséből készült, mint az előző bejegyzésemben levő karkötő. Sajnos csak két falencsém maradt, és nemtom még, hogy hol tudok utánpótlást szerezni, úgyhogy nem mert mégegy karinak nekiugrani. Így maradt a gyűrű. Nekem tetszik, csak kár hogy nem találtam vörösréz gyűrűalapot...



Őt ki fogom sorsolni a facebookon frissen létrehozott oldalamon (amit egyébként jobbra fönt tudtok lájkolni:D), úgyhogy nézzetek be az elkövetkező napokban!

Minta: fekete gyűrű - Madame Dupont

2011/01/06

Óriáslencse szettesítve

Előfordul, hogy megfűzök egy láncot, és egy-két viselés után eltűnik a süllyesztőben. Na ez a lencse medál nem ilyen:D Nagyon sokat hordom, úgyhogy úgy döntöttem dukál mellé egy karkötő is. Úgyhogy ez készült:



Volt jópár darab 20mms lencsém elfekvőben, és mivel nem találtam hozzá sehol mintát, magam kísérleteztem ki egyet. Mondjuk nem volt nagy művészet, mert a 40es lencse közepét használtam fel hozzá mintkét oldalon. A végeredmény kicsit Fércművek gombjaira emlékeztet, egyébként maximálisan meg vagyok elégedve vele:)
Így néz ki a nyakival együtt: