2010/08/29

Hajbavaló

Végre sikerült hajcsatalapot beszereznem, úgyhogy elkészült az első hajcsat:)



Ez pedig a 200. bejegyzésem! Ezt is megértük:)

2010/08/27

Lilia

Óriási ez a bogyó:) Nem mértem le, de biztos megvan 4-5 centi:) De egyébként nagyon tetszetős, szeretnék még majd készíteni belőle 1-2 darabot. Már csak cseppet kell szereznem hozzá.

Megpróbáltam megint játsztani kicsit a színekkel, ilyen kombót még sose csináltam, de nekem nagyon tetszik:



Azt nem tudom, hogy most a tekla miatt-e, vagy mert valamit rosszul csináltam, de ott a 8asok környékén nagyon kilátszik a damil. Hála az égnek élőben nem látszik, csak most a képek szerkesztgetése közben vettem észre.



Egyszerű bőrszálra raktam. Lehet, hogy díszítésképpen még teszek rá/bele/közé pár teklát, az még mintha kívánkozna oda:)

Minta: Ande

2010/08/23

Furaszínű

Vegyesek az érzéseim ezzel a medállal kapcsolatban: hol tetszik, hol nem:) Most az egyszer próbáltam olyan színeket kombinálni, amiket egyébént sose raknék össze. Egyrészt azért, mert pl Zsuzska és Dóri mindig olyan színeket használnak, amit nem raknék össze és a végeredmény mindig lenyűgöző, másrészt pedig nem volt semmi normális 6os teklám otthon, és sehol nem is lehet ilyet kapni (ha valaki esetleg tudná, hogy hol vannak extraszép 6os teklák, feltételnül szóljon)!



A minta Trytobe Granadája, amit ezer éve szerettem volna már megfűzni:)

2010/08/19

Hurkos hurka

Régóta nézegettem már Barbinál a szebbnél szebb hurkos horgolt karkötőket, de csak most jutottam el odáig, hogy csináljak is egyet. Lámpagyöngy híján a régóta dédelgetett óriás kerámiagyöngyeim közül választottam egyet a végére, sztem jól mutat rajta! És mivel még van kék és szürke kerámiagyöngyöm, így attól tartok lesz még:D



Inspiráció, ötlet: Barbi és Agaben