2009/02/26

Cserebere, nyeremény és egyéb nyalánkságok!

Annyi jó dolog történt velem a héten, már a havat is egészen elfelejtettem. Meg közben rájöttem, hogy nem is a hó, hanem a 103-as volt a fő oka annak, hogy annyira dühös voltam egyik reggel, ugyanis ma reggel is legszívesebben kirúgtam volna a busz ablakát, pedig a hónak már alig van némi nyoma:)

No de nem is ez a lényeg...hanem, hogy a héten annyi szépséghez jutottam hozzá!! Először is, még a múlt héten egy Meskás közvéleménykutatást visszaküldve nyertem egy vásárlási utalványt, amiből ezt a csodát vásároltam Kreatívmanó boltjából annyi változtatással, hogy egy ezüst karika került még a lámpagyöngyök köré. Remélem, hogy a hétvégén tudok majd róla mutatható képet csinálni. Mondanom sem kell, hogy élőben még sokkal sokkal szebb, valami csodás!!:)

kreativmano_product_17_89_1

A másik örömöm a nyuszis táska:) A múlt héten részt vettem egy nyereményjátékon Vattacukorhajú lány blogján, ahol egy nagyon helyes kis nyuszis szatyrot lehetett nyerni. Nem nyertem...sajnos...aztán másnap megláttam az ÉN nyuszis szatyromat a Meskán! Rövid gondolkodás után megvettem, mert megérdemlem:D:D Tegnap végre megérkezett, íme:

vattacukorhajulany_product_39_090220085604_2

Már alig várom, hogy végre jó idő legyen, és belepakolhassam a cuccaimat:)

Végül pedig a cserebere! Régóta szemezgettem már Kricsár Ancsa csodálatos drótos munkáival, de mindig valahogy úgy tartottam tőle, mert általában a fém ékszerek irritálják a bőrömet. De nézelődni persze mindig visszatértem...aztán a múlt héten a Cserebereblogon megláttam, hogy gyöngyöket keres, és cserébe az ékszerei közül lehet választani. Mivel gyöngyből Dunát lehetre rekeszteni itthon, így természetesen jelentkeztem:) Megegyeztünk, összepakoltam egy kisebb csomag gyöngyöt (ásványt, szalmát, hasábot, teklákat, csisziket, japcsi kockákat, kásákat), ő pedig ezt küldte cserébe:

2008.dec 116

Ez a csoda ma érkezett meg, azóta is itt figyel mellettem, néha-néha rápillantok, és csodálkozom, hogy hogy tudja valaki a drótot ilyen profin hajtogatni:D Ancsa, remélem lesz még csereberénk!!

Ezen kívül nagyon jólesett, hogy sokan hozzászóltatok a OFF bejegyzéshez, és hogy bíztattatok! Köszi!
Ja meg végre rászántam magam, és megváltoztattam a blog kinézetét! Szavazzatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre!!

Nemsokára jövök saját munkával is, méghozzá egy melós, kínlódós de nagyon megérte nyaklánccal! Annyit elárulok, hogy nyomokban sem tartalmaz türkizt! Hétvégén fotózok!:D

2009/02/24

OFF

Ha nem hangoztattam volna még eléggé: a tél és én nem vagyunk valami jó barátok. Ezért kérem szépen, valaki állitsa már meg a hóesést!! Vagy legalább intézze el, hogy ne kelljen bejönnöm dolgozni! Ha mindez nem megoldható, akkor vegyen egy lakást nekem 5 percre a munkahelyemtől!!:)

Ez a reggel őrületes volt! Csak a második 103-asra fértem fel (aki jár azzal a busszal, tuti, hogy ugyanúgy utálja mint én:D), és legalább fél órát tapicskoltam a hóban, mire nagynehezen beértem. Egyedül a Killers zenéje mentett meg attól, hogy sikítófrászt kapjak a buszmegállóban:D

Ilyen időt akarok, napsütést és sok zöldet:

Keszthely

A képet tavaly tavasszal készítettem a keszthelyi Festetics kastély parkjában:)

2009/02/23

Tarka

Miután 8as kásából már nagyon jól ment a horgolás, mindenképpen ki akartam próbálni 11esből is, egyrészt mert Dunát lehetne rekeszteni otthon 11es kásából, másrészt meg szerintem sokkal jobban mutat apróbb gyöngyökből! De mivel nem tudtam, hogy a 20as horgolócérnám - amit egyébként sokkal jobban szeretek mint a 30ast, mert már az első sornál tök szépen beáll - jó-e a 11es kásához, így nem volt kedvem azzal bajlódni, hogy valami bonyolult mintát felfűzzek, és aztán csak akkor derüljön ki, hogy nem:) Így 4féle kását szépen összeöntöttem - ez a narancssárgát mindenképpen fel akartam használni, mert magában nagyon harsány - és találomra a cérnára fűztem:) Így született meg ez a tarkabarka nyaklánc, ami nekem nagyon tetszik. Mégis megválok tőle, magamnak mással készülök:D És közben még az is kiderült, hogy igen, a 20as cérna is jó a 11es kásához:)

Tarka

Tarka


Meskázik, további képek és elérhetőségek ITT!

2009/02/14

Anitának..

...akinek egy sajnálatos baleset folytán pár héttel ezelőtt leégett az egész lakása, a benne levő összes holmival együtt! El tudjátok képzelni milyen érzés lehet ez?? Én is sokszor elgondolkodtam már, milyen lenne, ha egy délután arra jönnék haza, hogy minden emlékem, ruhám...az eddigi életem odaveszett. Borzasztó!!
Anita barátnője, Emese egy blogot indított Anita új otthona címmel, és arra kért minket, hogy saját készítésú tárgyakkal lepjük meg Anitát, hogy legyen egy kis öröm az ürömben. Először aggódtam, hogy egy ékszer hogyan segíthet ekkora bajban, de Emese megnyugtatott, hogy erre is szükség lehet, és még azt is elárulta, hogy Anita kedvencei a fehér, visszafogott ékszerek. Így hát ez készült:

anitának

Hétfőn postára is adom, remélem örömet szerzek vele Anitának!!

2009/02/13

Romantikus barack II.

A technika meg az ő vívmányai....kollégám rávilágított, hogy van ám kártyaolvasó a laptopban:D Jobb későn megtudni, mint soha...így legalább többet nem kell a kábelt magammal hozzam! Tehát, itt a füli is:

Barack füli

További képek és elérhetősége ITT!

Romantikus barack:)

Barack lánc

Már egy ideje meglevő bogyókból készítettem ezt a láncot, és hát már megint szerénytelen leszek, de szerintem nagyon jól sikerült:D Egyszerű és olyan kis finom, de mégis mutatós...vannak még rózsaszín elfekvő bogyóim is, lehet hogy lesz folytatás:) Ja és ehhez csináltam egy fülit is, le is fotóztam, de persze a kábel otthon maradt...

További képek és elérhetősége ITT!

2009/02/09

Zöldellő kert scrapbook-osítva:)

Zöldellő Kert

Sose gondoltam, hogy valaha nekem ilyenem lehet:) Mindig azt hittem, hogy ez valami halálosan bonyolult dolog, amihez nekem se türelmem, se tehetségem. Aztán tegnap rájöttem, hogy ez nem is olyan nagy ördöngősség mint hittem...na persze még profi nem vagyok, de mindenesetre nagyon büszke vagyok magamra:)

2009/02/06

Elmaradásaim

Aki már bekukkantott a Meska boltomba biztos észrevette, hogy olyan dolgok is vannak fenn, amiket itt a blogon még nem mutattam meg. Na most pótolom a lemaradást, és még ki is egészítem eggyel:D Íme:


Krém_mályva

Török horgi, még karácsony előtt csináltam, de aztán nem volt kinek odaadjam, mindenki kapott más szebb-jobb ajándékot:D Most erősen gondolkodom, hogy megtartom, mert nagyon tetszenek ezek a színek, a krémmel az élen:D

Zöld-barna

Végre megtanultam a csőhorgolást!! Ez az egyik első darab, 8as japcsi kásából, most már próbálkozom a 11essel, remélem hamarosan mutatni is tudom:) További képeket ITT találtok róla!

Ezüst-fekete

Ez pedig a harmadik, szintén csőhorgi, klasszikus színekben:) Gondolom észrevettétek, hogy nem vagyok egy nagy fekete párti, de így ezüsttel szerintem elég jól mutat! Nagyon szerettem fűzni! Szintén gazdára vár, további képeket és elérhetőséget ITT találsz!

2009/02/04

Cseresznyevirág

Mégis talátam használható képet a rózsaszínről is, íme:


Cseresznyevirág

Gazdára vár, további képeket és elérhetőséget ITT találtok!

Nem hagytam abba...

...és a két tavaszi kulcstartó sikerén felbuzdulva csináltam még hármat. Most csak kettőt mutatok meg, mert a harmadikról nagyon gyér képeket sikerült csinálnom, de ami késik nem múlik! Itt vannak ők, az orgonavirág és a zöldellő kert művésznévre hallgató csecsebecsék:


Orgonavirág

Zöldellő Kert

Az orgonavirág tegnap még melegében gazdára talált, de a zöld/nari még elvihető, ITT találhattok róla további képeket!

2009/02/03

Függőségeim

Díjat kaptam, mesésnek találtatott a blogom:D Köszönöm Ameva!!

your_blog_is_fabulous

A díj viszont azzal jár, hogy 5 függőségemet kell megosztanom az érdeklődőkkel:) Ugyan nem tudom, hogy mi az összefüggés a mesés blog és a függőségek között de sebaj! Már majd egy hete azon agyalok, hogy mik azok a dolgok, amik nélkül nem tudok élni, de úgy döntöttem, nem érdemes halogatni, úgyhogy összeszedtem magam!!

1. E-mailek - de tényleg! Napjában kismilliószor megnézem, hogy jött-e valami, sőt volt olyan hogy a vilimegállóban előbányásztam a telefont, hogy azon keresztül gyorsan bekukkantsak a mailboxomba!

2. Reggeli kávé - csak reggel iszom kávét, akkor is átlátszó hígat sok tejjel. De azt ha kihagyom, kómás vagyok egész nap...

3. Gyöngyök - talán ez a legsúlyosabb függőségem:D Ha pár napig nincs időm gyöngyöt venni a kezembe, totál nyűgös leszek. De érdekes módon már attól felvidulok, ha rendegethetem őket, nem is kell feltétlen fűznöm:)

4. Könyvek - imádok olvasni, bár most már általában csak BKVn teszem, vagy ha nagyon sok időm van, mert egy átlagos hétköznap a szabadidőmet nagyrészt gyöngyözéssel töltöm.

5. Zene nélkül mit érek én?:D Sokfélét, de semmi keményet. Pl. MR2 és Coldplay:)

Ezt a díjat viszont szívesen adom tovább, mert gyöngyös blogokon szinte még alig láttam. Ildikó, Juci, Manka, Móni és Nóri szívesen olvasnék a ti függőségeitekről!:D

2009/02/01

Várakozom tovább...

...töretlen lelkesedéssel:) Ma már február van, juhúúú!!! És már csak 47 nap a számláló szerint! Elkészült a tegnapi kulcstartó/táskalógi kistestvére. Ugyan itt a bogyingereken nincsenek virágok, de felhasználtam hozzá a régóta dédelgetett virágcsokor fityegőt, ami szerintem nagyon feldobja!

Tavaszváró II.

További képek ITT!